Petra tvoří lepší svět!

Úspěšná modelka Petra Němcová dělá svět lepším místem. Založila charitu na pomoc obětem postižených přírodní katastrofou Happy Hearts Fund a pomáhá také českým organizacím.

Odmalička si tato kráska přála být úspěšnou modelkou. K módě měla velmi blízko, a proto neváhala do světa módy vstoupit v poměrně nízkém věku. Ze svých pracovních úspěchů vždy dokázala těžit maximum tak, aby mohla pomáhat tam, kde je potřeba. 

Poprvé se objevila na stránkách časopisu Sports Illustrated Swimsuit v roce 2003 a zanedlouho dostala řadu zajímavých pracovních nabídek pro významné značky Clarins, La Perla, Lancaster i Cartier. 

Po ničivém tsunami v Thajsku v roce 2004, které na vlastní kůži zažila a přišla při něm o svého snoubence Simona Atleeho, napsala knihu „Vždy s láskou, Petra“. Stala se dokonce celosvětovým „symbolem“ událostí kolem této ničivé přírodní katastrofy.

Po této smutné životní zkušenosti založila charitu na pomoc obětem živelných katastrof Happy Hearts Fund. Nadace pomáhá dětem, které při tsunami nebo zemětřesení přišly o rodinu a základní věci k přežití.

Miluje Haiti!

Petra si oblíbila Haiti. Považuje tuto část země za nejkrásnější místo na světě. Miluje tamní lidi, kulturu i umění. Zde se cítí být šťastnější.

Po narození syna se odstěhovala i se svým mužem z Los Angeles do Dominikánské republiky, vedle které leží stát Haiti. Petra zde má svou nadaci doslova na dosah ruky, proto ji může vést i při mateřských povinnostech.  

V České republice nadační fond spolupracuje v zemích postižených přírodními katastrofami a spolupracuje s americkou nadací All Hands and Hearts – Smart Response. Díky charitativním gala večeřím je vždy část výtěžku věnován také na podporu vybrané nadaci působící v Čechách.

Nadační fond podporuje obnovu bezpečných škol v oblastech postižených živelnými katastrofami a postavil více jak 230 škol ve dvanácti zemích světa. Školy slouží více jak 108 tisícům dětem. 

Nikdy nezapomíná na pomoc potřebným 

Petra nikdy nezapomíná na ty, kteří potřebují pomoc od svého okolí. Velmi aktivně podporuje charitativní akce Fondu pro výzkum rakoviny dělohy, Nadaci Elisabeth Glaser na pomoc dětem postiženým nemocí AIDS a Asociaci muskulárních dystrofiků.

Ne nadarmo si tato půvabná kráska užívá každý den na 100 % a pomáhá všude tam, kde je potřeba.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang